Bermudų trikampio rajone dingo lėktuvas su keturiais amerikiečiais

JAV tarnybos antradienį Bahamose ieškojo dingusio lengvojo lėktuvo su keturiais amerikiečiais, tarp jų žymia Niujorko verslininke ir dviem jos vaikai. 

 Lėktuvas nukrito Bahamų salose. <br> AFP/„Scanpix“ nuotr. 
 Lėktuvas nukrito Bahamų salose. <br> AFP/„Scanpix“ nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2017, 9:26 AM, atnaujinta May 17, 2017, 11:42 AM

JAV pakrančių apsaugos tarnyba pranešė, kad Majamio oro eismo  valdymo centras radijo ryšį su dvimotoriu MU-2B prarado pirmadienį, kai šis buvo į rytus nuo Eluteros salos Bahamose.  

Lėktuvas skrido iš Puerto Riko į Floridos šiaurės rytinėje pakrantėje esantį Taitusvilį. 

Paieškų rajone į rytus nuo Eluteros salos buvo pastebėtos nuolaužos ir naftos dėmė, tačiau pareigūnai dar aiškinasi, ar jos yra dingusio lėktuvo, sakė JAV pakrančių apsaugos tarnybos atstovas spaudai komandoras leitenantas Ryan as Kelly. 

„Vis dar vykdome paieškas. Jos bus tęsiamos visą naktį ir rytoj“, – sakė jis. 

Pranešama, kad orlaiviu skrido 52 metų Nathanas Ulrichas iš Li miesto Naujajame Hampšyre ir 40-metė Jennifer Blumin su trejų ir ketverių metų sūnumis. 

J.Blumin buvo „Skylight Group“ įkūrėja ir vadovė. Ši kompanija siūlo išskirtines erdves įvairiems renginiams Niujorko apylinkėse ir specializuojasi mados pramonėje. 

„Skylight Group“ išplatino pareiškimą, kuriame patvirtinama, kad J.Blumin kartu su savo vaikais skrido dingusiu lėktuvu. 

„Jos šeima bendradarbiauja su tyrėjais ir mes mandagiai prašome šiuo metu gerbti jų privatumą“, – rašoma kompanijos pareiškime. 

Ryšis su lėktuvu nutrūko, kai jis skrido maždaug 7 315 m aukštyje. 

N.Ulrichas buvo nurodytas kaip pilotas, tačiau nežinoma, kas tuo metu pilotavo orlaivį, pažymėjo Pakrančių apsaugos tarnybos atstovas spaudai. 

Lėktuvas priklausė J.Blumin. 

Pakrančių apsaugos tarnyba, Muitinės ir sienos apsaugos tarnyba bei Bahamų karališkosios gynybos pajėgos (laivynas) paieškas vykdo rajone, esančiame už maždaug 60 km į rytus nuo Eluteros.

Rajonas Atlando vandenyne tarp Floridos, Bermudų salų ir Puerto Riko vadinamas Bermudų trikampiu, kuriame esą vyksta anomalūs reiškiniai, paslaptingai dingsta laivai ir lėktuvai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.