Italijoje sunkvežimiui įsirėžus į lengvąjį automobilį ir benzinvežį žuvo šeši žmonės

Italijos šiaurėje šeši žmonės, iš jų du vaikai žuvo viename greitkelyje susidūrus sunkvežimiui, šeimos automobiliui ir benzinvežiui, pranešė policija ir žiniasklaida.

V.Balkūno nuotr.
V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2018, 11:44 PM

Žiniasklaidos pranešimuose sakoma, kad penkios iš aukų – trys suaugusieji ir du vaikai – buvo Prancūzijoje registruotame lengvajame automobilyje „Kia“.

Kaip rašo dienraštis „La Repubblica“, nelaimė įvyko po 14 val. 20 min. vietos (15 val. 20 min. Lietuvos) laiku: sunkvežimis, veikiausiai prikrautas smėlio, įsirėžė į šeimos automobilį, sustojusį kelyje dėl spūsties, susidariusios dėl anksčiau įvykusios avarijos. Sunkvežimis stūmė „Kia“, kol ši rėžėsi į priešais stovėjusį benzinvežį, ir jo cisterna užsiliepsnojo.

Taip pat žuvo minėto sunkvežimio vairuotojas, o benzinvežį vairavęs vyras po sprogimo spėjo iššokti iš kabinos ir nenukentėjo, sakoma žiniasklaidos pranešimuose.

Policijos nufilmuotame vaizdo įraše matyti ugniagesiai, malšinantys didžiules liepsnas greitkelyje A21 Brešos mieste. Virš avarijos vietos pakilo tirštų juodų dūmų debesis, matomas iš už kelių kilometrų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.