Kalifornijoje sraigtasparniui įsirėžus į namus žuvo trys žmonės

Pietų Kalifornijos pajūryje mokymams ir pramoginiams skrydžiams naudotam sraigtasparniui trečiadienį įsirėžus į namus žuvo trys žmonės, dar du buvo sužeisti, pranešė įvykio liudininkai ir gelbėtojai.

 Pasak liudininkės, namo, į kurį įsirėžė sraigtasparnis, gyventojai buvo namie, bet jie buvo kitame gale ir nenukentėjo.<br> Reuters/Scanpix nuotr. 
 Pasak liudininkės, namo, į kurį įsirėžė sraigtasparnis, gyventojai buvo namie, bet jie buvo kitame gale ir nenukentėjo.<br> Reuters/Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-01-31 08:16, atnaujinta 2018-01-31 12:06

Pasak liudininkų, keturvietis sraigtasparnis „Robinson 44“ krisdamas kliudė vieno namo stogą, nuslydo žeme ties viena sankryža ir įsirėžė į kitą namą.

Nelaimė įvyko viename uždarame gyvenamajame kvartale Niuport Bičo mieste, maždaug už 72 km į pietryčius nuo Los Andželo. Sraigtasparnyje buvo keturi žmonės.

Viena kaimynė sakė vietos televizijai ABC7, kad „garsas buvo kaip pravažiuojančio traukinio“. Atbėgusi į nelaimės vietą ji pamatė „vieną gulintį vyrą – nežinau, ar jis iškrito – taip pat buvo kūnų dalių“.

„Priglaudžiau delną prie sraigtasparnio galo ir pradėjau už juos melstis. Tuo metu žinojau, kad niekas neišsigelbėjo“, – pasakojo moteris.

Pasak liudininkės, namo, į kurį įsirėžė orlaivis, gyventojai buvo namie, bet jie buvo kitame gale ir nenukentėjo.

Avarijos priežastys kol kas nežinomos, bet Niuport Bičo ugniagesių tarnybos vadovas patvirtino, kad žuvo trys žmonės, o dar du buvo sužeisti ir išvežti į ligoninę.

Vietos policijos departamento „Twitter“ žinutėje patvirtinama, kad orlaiviu skrido keturi žmonės, todėl tikėtina, kad vienas iš šio incidento dalyvių nukentėjo ant žemės.

Sraigtasparnis priklausė kompanijai „Revolution Aviation“; jos interneto svetainėje sakoma, kad bendrovė veikia nuo 7-o dešimtmečio ir organizuoja pilotų mokymus bei apžvalginius skrydžius. Tinklalapyje teigiama, kad bendrovės orlaivių iki šiol nebuvo ištikusi jokia avarija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.