Kreminė smidrų sriuba (receptas)

Restorano „Brasserie Astorija” virtuvės vadovas Gediminas Andriuškevičius tikina, kad išsivirti smidrų (šparagų) sriubą paprasta. Reikės ryšelio smidrų, grietinėlės, žiupsnelio druskos, cukraus, miltų, šiek tiek sviesto ir citrinų sulčių.

Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

May 23, 2013, 6:15 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 8:53 AM

Kaip gaminti?

* Baltieji smidrai nekunkuliuojančiame vandenyje verdami 8 min. (žaliesiems pakanka 4–5 min.).

* Sultinys pagardinamas druska, cukrumi, sviestu ir citrinų sultimis (jei sriuba iš žaliųjų smidrų, citrinų sulčių nereikia).

* Išimti smidrus. Į sultinį supilti grietinėlę.

* Kad sriuba sutirštėtų, įdėti sviesto ir miltų.

* Supjaustytus smidrus sudėti į paruoštą sriubą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?