Gurmaniškiems vasaros pietums ar vakarienei – sultingi šonkauliukai Ar atostogos kaime prie ežero, ar vakaras po darbo savo namo kieme – vasara jau neįsivaizduojama be dūmelio, rūkstančio iš kepsninės, viliojančio kepamos mėsos kvapais. Vasarą virtuvė dažnai persikelia į lauką. Tuo labiau kad pasirinkimas, ką kepti virš gyvos ugnies, kaip niekada platus.
„Michelin“ žvaigždę pelnęs šefas Andrius Kubilius: kai pavargsiu nuo šio restorano, atidarysiu „nepadoraus“ maisto kioską (1)
Klaipėdoje praūžė jubiliejinis Aludarių dienos festivalis: geros muzikos, maisto ir gėrimų derinys priviliojo tūkstančius
Lietuviškus restoranus vertina ne tik „Michelin“: pasaulinių gidų dėmesį patraukė visai kiti vardai (1)