Lašišos tartaras su nektarinais

Vasarą vis rečiau norisi jungti orkaitę, todėl portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome štai tokį šios popietės užkandį – lašišos tartaras su nektarinais. Skubam džiaugtis nektarinų derliumi, nes juos jau pamažu keičia nokstantys mangai.

Daugiau nuotraukų (1)

Nida Degutienė (nidosreceptai.lt)

Jul 23, 2013, 3:42 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:27 PM

Lašišos tartaras su nektarinais (4 asm. užkandžiui)

300g šviežios lašišos file, sukapota mažais kubeliais

1 prinokęs nektarinas, supjaustytas kubeliais

1 mažas šalotinis svogūnas, supjaustytas mažais kubeliais

1 šaukštas plonų svogūnų laiškų, susmulkintų

4 šaukštai alyvuogių aliejaus

2 šaukštai citrinos sulčių

Druskos, pipirų

Gaminimas:

Nedideliame dubenėlyje sumaišome žuvį, nektarino kubelius, sukapotus svogūnus ir laiškus. Supilame alyvuogių aliejų ir citrinų sultis, pagardiname druska ir pipirais, viską gerai išmaišome. Pamarinuojame 5-10 minučių, paragaujame ar netrūksta druskos.

Nektarinus, mano manymu, šiame patiekale galima pakeisti kitais saldžiais vaisiais: abrikosais, saldžiomis slyvomis, mangais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.