Vegetariški porų paplotėliai (receptas)

Reikės:

Daugiau nuotraukų (1)

Nida Degutienė

2013-09-22 08:00, atnaujinta 2018-02-21 22:48

4 didelių porų (apie 1 kg), supjaustytų griežinėliais

50 g džiūvėsių

2 kiaušinių

žiupsnelio druskos

žiupsnelio džiovintų čiobrelių arba bazilikų

aliejaus kepti

citrinų griežinėlių pašlakstyti

Kaip paruošti?

Supjaustytus porus apvirkite pasūdytame vandenyje 5 minutes, kol jie suminkštės, bet liks skaisčiai žali. Apvirtus porus nusausinkite, atvėsinkite ir pasmulkinkite peiliu. Dubenyje išplakite kiaušinius ir sumaišykite juos su apvirtais porais, džiūvėsiais, prieskoniais ir druska. Skrudinkite gilioje keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Iškepusius paplotėlius nusausinkite ant popierinio rankšluosčio, patiekite su citrinos ketvirčiais pašlakstyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.