Laisvės alėją papuošė iš 500 apelsinų sukurtas senis besmegenis

Kauno Laisvės alėją ketvirtadienio popietę papuošė ryškiai oranžinės spalvos ir apelsinais kvepiantis senis besmegenis. Pustrečio metro puošmeną sukūrė kaunietė floristė Regina Katkienė.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 5, 2013, 8:26 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:14 PM

Moteris panaudojo pusę tūkstančio citrusinių vaisių, kuriuos vieną šalia kito viela tvirtino 14 valandų. Prie vos pastatyto įspūdingo dydžio senio besmegenio ėmė burtis nusifotografuoti ar nusifilmuoti trokštantys praeiviai, kurie manė, jog tai – dar viena miestą papuošusi Kalėdų dekoracija. Tačiau paaiškėjo, jog įspūdinga skulptūra – naujo greito maisto restorano „Foodbox“ simbolis.

„Kūrinys iš vaisių rodo, kad pagrindinį dėmesį skiriame sveikam maistui“, – kalbėjo ketvirtadienį duris atvėrusios įstaigos šeimininkė Žaklina Aišparienė.

Jos teigimu, šis restoranas – viena iš nedaugelio vietų Kaune, kur galima greitai, tačiau sveikai pavalgyti.

„Įkūrėme vietą, skirtą pavalgyti ar maistą išsinešti skubantiems žmonėms. Naudojame produktus iš Lietuvos ūkių, į maistą nededame jokių konservantų, patys kepame duoną, pyragus“, – sakė kaunietė.

Valgis restorane ruošiamas tik vienai dienai. Per dieną neparduoti gaminiai vakarais bus atiduodami labdarai. Įstaiga sudarė sutartis su keliomis Kauno paramos organizacijomis. Į restorano atidarymo šventę buvo pakviesti šviežio ir sveiko maisto kokybę vertinantys kauniečiai. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.