Panevėžyje įžiebta pagrindinė miesto eglė

Panevėžyje didelius ir mažus jau džiugina pagrindinė miesto Kalėdų eglė. Panevėžio miškų urėdijos padovanota žaliaskarė į Laisvės aikštę buvo atvežta prieš savaitę, o gruodžio 6-osios vakarą surengta teatralizuota šios Kalėdų eglės įžiebimo šventė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2013, 7:22 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:51 PM

Nežiūrint prasto oro į Laisvės aikštę stebėti šio tradicinio reginio susirinko būriai tėvelių su vaikais, jaunimo. Panevėžio teatro „Menas“ suorganizuotoje šventėje pasirodė ne tik Kalėdų Senelis, tačiau ir pasakos „Sniego karalienė“ herojai – Gerda ir Kajus, piktoji Sniego karalienė.

Padėti įžiebti didžiausią miesto eglę padėjo ir muzikiniai kolektyvai – popgrupės „Svirpliukai“ ir „DIXY“, Panevėžio muzikos mokyklos popchoras „Geras“, Mažųjųmuzikos studija „Džkum dralo“.

Tie, kas išsigandę atšiauraus vėjo į Kalėdų eglės įžiebimo šventę neatėjo, gali nenusiminti – iki pat Kalėdų mieste netruks smagių renginių.

Kiekvieną šeštadienį (gruodžio 7, 14 ir 21 d.) nuo 17 iki 19 val. Laisvės aikštėje vyks Kalėdų miestelio linksmybės. Panevėžiečių ir miesto svečių čia lauks teatralizuota koncertinė programa, Kalėdų Senelis su nuotaikingais palydovais.

Čia pat, Laisvės aikštėje, veiks Kalėdų Senelio paštas, bus galima šokti ratelius ir mokytiss naujų žaidimų. Renginiuose dalyvaus kolektyvai „Geras“, „Džikum dralo“, šokių studija „Euro dances“, jungtinę koncertinę programą parengs mokyklos.

Tuo pačiu metu veiks mugė, kur bus galima nusipirkti mielų smulkmenų ar su karšta arbata suvalgyti spurgų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.