Dizainerė D. Urbonavičiūtė sekmadienio neįsivaizduoja be blynų

Sekmadienis – tai diena, kai labai užsiėmusios mamos turi laiko pamaloninti savo šeimą. Dizainerė, mados namų „Zoraza“ įkūrėja Daiva Urbonavičiūtė be blynų savo gyvenimo neįsivaizduoja ir juos mielai kepa savo sūnui Pranciškui kiekvieną sekmadienį.

Dizainerė D.Urbonavičiūtė be blynų savo gyvenimo neįsivaizduoja.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Dizainerė D.Urbonavičiūtė be blynų savo gyvenimo neįsivaizduoja.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-20 10:36, atnaujinta 2018-02-11 20:47

Blynai yra pats mėgstamiausias mano patiekalas, kuris asocijuojasi su mama, meile, poilsiu ir atostogomis. Vaikystėje juos man kepdavo ir mama, ir močiutė. Močiutės blynai būdavo tradiciškesni – su uogiene, mieliniai, bulviniai, žemaitiški su mėsa, o mama mėgdavo eksperimentuoti – kepdavo blynus iš morkų ir cukinijų“, - pasakoja moteris.

Pati dizainerė naudojasi visų giminės moterų patarimais, bet labiausiai mėgsta blynų receptus, pagal kuriuos gali lengvai gaminti pati. D. Urbonavičiūtės firminis receptas yra minimalistinis – kiaušiniai, miltai ir pienas, o priedus prie iškeptų blynų galima pasirinkti kaskart kitokius.

Sekmadieniniams Daivos blynams prireiks:

2 kiaušinių

Stiklinės pieno

Stiklinės miltų

Išplakite kiaušinius, sudėkite miltus ir supilkite pieną. Jeigu norite kepti lietinius blynus, papildomai įpilkite stiklinę vandens.

D. Urbonavičiūtė kaip ir aktorė Redita Dominaitytė, kuri taip pat mielai savo vaikams kepa blynus, su kitomis žymiomis moterimis ketvirtadienį savo vaikystės blynus kepė Vilniaus Bernardinų sode, kur vyko „La Crepe Terrasse“ atidarymas. Mažuosius renginyje džiugino „Tele Bim Bam“ koncertas, pieno kokteiliai ir kitos linksmybės, o žymių mamų blynais pasivaišinosi visi renginio dalyviai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.