Indrė ir Jogaila Morkūnai: kiekvienas rytas mums – maža šventė

Bene garsiausia pramogų pasaulio pora Indrė ir Jogaila Morkūnai savo rytų neįsivaizduoja be puodelio aromatingiausios kavos. Šeima tikina, kad ši maža jų tradicija yra nepakeičiama, o ir užrašas ant virtuvės sienos „Labas rytas meile mano, puodelio kavos?“ kas rytą kviečia stabtelti ir pasimėgauti šviežia kava iš naujojo kavos aparato.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-19 13:30, atnaujinta 2018-02-09 21:47

Indrė ir Jogaila Morkūnai pasakoja, kad sugedus senajam kavos aparatui, jie nė nesvarstė jo taisyti, tačiau pradėjo žvalgytis šiuolaikiško, greito ir funkcionalaus kavos aparato, kuris bus ne tik ilgaamžis, tačiau ir stilingas bei puikiai derantis prie modernaus namų interjero.

Pasidomėję naujausiomis kavos aparatų tendencijomis, Morkūnai tvirtai nusprendė apsistoti ties itališkomis kavos vertybėmis ir įsigyti preciziško projektavimo kavos aparatą, turintį daug šiuolaikinių funkcijų bei galimybę gaminti skirtingų rūšių kavą.

„Man, kaip kavos mėgėjui, labai svarbu, kad namie pagaminta kava būtų aromatinga, šviežia ir skani. Todėl pasirinkome „Saeco PicoBaristo“, nes dieviname gerą, tikrą, itališką kavą. Šie nuostabūs espreso kavos aparatai yra meistriškai kuriami pasitelkiant inžinerinį tikslumą bei rafinuotą baristų skonį, jų profesionalią patirtį.

Taip išlaikoma autentiška Italijos kavos patirtis kiekvienuose namuose, būtent to mums ir reikia. Aparatas gali pagaminti net 11 rūšių kavą, pradedant kapučinu, baigiant espreso su pienu, viskas vienu mygtuko paspaudimu“, – sako įmonės „Pirma kava“ įkūrėjas J. Morkūnas.

Kiekvienas rytas šeimos namuose prasideda būtent kavos puodeliu. Morkūnai sako, kad tai ypatingas metas, kai nuolat skubanti šeima gali aptarti dienos darbus, planuoti ar tiesiog ramiai pabūti vienas su kitu prieš išbėgdami iš namų.

„Rytinė kava mums labai svarbi, negaliu apsakyti tos magijos, kai namuose dar ramu, o mes su Jogaila galime pabūti dviese, apsupti nepaprasto, užburiančio kavos aromato, kurį sukuria mūsų naujasis „Saeco PicoBaristo“ kavos aparatas.

Tai senos tradicijos, persipynusios su šiuolaikiškumu, moderniu dizainu ir atsakingu požiūriu į kavos gamybą. Aparatu naudotis ypatingai lengva, tereikia pasirinkti kokios kavos norisi – espreso, latte ar tiesiog kavos su pienu, viskas vienu paspaudimu. Be to, jį lengva prižiūrėti. Vien tik itališka kavos šventė“, – šypsosi Indrė.

Morkūnų šeimos pasirinktas philips.lt/c-m-ho/kava/saeco-automatic-espresso-machine?origin=1_lt_lt_saeco2016nov_lrytas____article_mainpage"="">philips.lt/c-m-ho/kava/saeco-automatic-espresso-machine?origin=1_lt_lt_saeco2016nov_lrytas____article_mainpage"" target="_blank">„Saeco PicoBaristo“ kavos aparatas turi galimybę virti net 11 rūšių kavą, o nerūdijančio plieno konstrukcijos bei 10 padėčių reguliuojamas malūnėlis leidžia pasirinkti kavos gamybos rūšį bei jos sodrumą kiekvieną dieną. Pasirinkus gaminimo trukmę, temperatūrą ir tinkamiausią stiprumą iš 5 skirtingų nustatymų, galima mėgautis nepaprasto skonio kava neiškeliant kojos iš namų.

Pageidaujamą kiekvieno gėrimo gaminimo trukmę galima išsaugoti naudojant atminties funkciją. Tai labai patogu, kai ryte trūksta laiko, o kavos puodelis – būtinas dienos pradžiai.

Dėl unikalios ąsotėlio valymo funkcijos vienu mygtuko spustelėjimu ąsotėlis bus kruopščiai išskalautas po kiekvieno naudojimo. Itališko dizaino aparato priekyje ir viršuje panaudotas nerūdijantis plienas, todėl šis automatinis espreso kavos aparatas puikiai tinka klasikinio ir modernaus interjero virtuvėse.

Siekiant kuo tiksliau atkurti ir atspindėti profesionalių baristų naudojamus metodus ir procesus „Saeco“ visada buvo ir išlieka ištikima kokybiškam aukščiausios klasės kavos aparatų projektavimui. Taip visiems leidžiama mėgautis mėgstamiausia kava tiesiog savo namuose.

Italijoje įsikūrusi bendrovė, nuolat pristatanti inovacijas, sukūrė vienus didžiausių pastarųjų trijų dešimtmečių patobulinimų kavos aparatų pramonėje. Nuo pat 1985 m. Saeco inžinieriai įsipareigojo ištobulinti kavos patirtį namuose ir meistriškai sujungė savo aistrą naujovėms, Italijos paveldą ir kavos kultūros raidą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.