Tai turėjo būti skaniausi sparneliai mieste. Jų neišgelbėjo net padažas

Prieš porą savaičių viešai prabilau apie savo nusivylimą mėgstamiausiais vištų sparneliais Vilniuje.

 „Buffalo’s“ sparneliai.<br> „Ančių medžioklė“ nuotr.
 „Buffalo’s“ sparneliai.<br> „Ančių medžioklė“ nuotr.
 „Ančių medžioklė“ nuotr.
 „Ančių medžioklė“ nuotr.
 „Buffalo’s“.<br> „Ančių medžioklė“ nuotr.
 „Buffalo’s“.<br> „Ančių medžioklė“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

„Ančių medžioklė“

Jul 27, 2017, 7:02 PM

Labai nustebau, kai paaiškėjo, kad mano įžvalgos ir nuogąstavimai nėra tik paties susikurtos baimės, o, regis, visiems žinomos problemos.

Yra kaip yra, bet gyventi reikia toliau, o tam man reikalingi kepti vištų sparneliai. Todėl vieną dieną patraukiau į vietą, kuri tikina gaminanti „skaniausius vištų sparnelius mieste“ – „Buffalo’s“.

Jie tikrai nėra naujokai, ir šią vietą taikiklyje laikiau jau senokai, tik, kol buvau patenkintas anksčiau pamėgta vieta, kepančia vištų sparnelius, niekada neradau preteksto joje apsilankyti.

Tiesa, vienas dalykas mane kiek suneramino, nes dar iki kelionės į „Buffalo’s“ pastebėjau, kad feisbuke išjungta reitingavimo funkcija.

Kam? Kodėl?

Anksčiau pastebėjau skirtingų vertinimų, bet ar galėjo viskas taip pasikeisti per porą mėnesių? O gal draugų vertinimai išsisėmė, ir prasidėjo tikrų klientų vertinimai?

Na, nesvarbu, aš ir be kitų vertinimų galiu išsiversti, dar geriau – niekas neformuos mano nuomonės. Tad nuvykęs į „sparnelinę“ užsisakau M dydžio porciją, tai yra, 12 sparnelių (5,90 EUR.).

Vėliau pamatau, kad galima rinktis trijų aštrumo lygių sparnelius, tačiau  apie tai aš negalėsiu pasakyti labai daug, nes manęs niekas net neklausė, kokių norėsiu. 

Na, gal ir galiu, nes savo sparnelių aštrumą aš galėčiau palyginti su pienu. Gavau „mild“ - turbūt švelniausią…

Užsakymas pagaminamas maždaug per 15 min., sudedamas į popierinį maišą, ir esu išlydymas namo (norint valgyti galima ir vietoje, yra tam skirta terasa).

Grįžęs namo pasileidžiu naują „Game of Thrones“ sezoną ir pradedu istorinį bandymą – „geriausių vištų sparnelių mieste“ bandymą!

Suvalgau vieną sparnelį, antrą… Na, gal trečias bus tas – geriausias… Ne – nieko panašaus.

Tai gal padažius į pridėtą padažą jie būna skaniausi? Ir iškart mintis: kas per šūdas? Kas čia per pigaus majonezo ir neaiškių priedų padažas? Tikrai, tokio prasto padažo jau senai neragavau.

Imituojant kitus, lyg ir buvo pelėsinio sūrio pėdsakų, bet net jis negelbėjo (prašau, pasakykite, kad tie gumuliukai tikrai buvo sūris). Jis netiko net ir prie daržovių…

Patys sparneliai buvo baisiai sausi ir beskoniai. O sparnelių aštrumą galiu lyginti tik su pienu. Tik pieno aštrumą vis permušdavo miltų skonis, tai yra,  sparnelių apvalkalas. Aš tikėjausi, kad jie bus bent traškūs, bet net to nebuvo.

Ar tai skaniausi sparneliai mieste? Jei džiaugsmingiausias minutes patyriau po valgio valydamasis rankas pridėtomis šlapiomis, citrininėmis servetėlėmis – TIKRAI NE.

Kitas dalykas – 5,90 EUR už šią porciją man atrodo visiškai neadekvati kaina. Sparneliai buvo maži, tad negalėčiau pasakyti, kad net normaliai užkandau.

Kažką privalote keisti. Na, jei negalite pakeisti receptūros, tai bent jau tą prierašą apie skaniausius sparnelius mieste pakeiskite, nes jums dar labai toli bent iki geriausių 20-tuko…

Tikrai nemalonu jums tai sakyti, bet kažkas turi atverti akis ir priversti iš naujo įvertinti savo maisto skonį. Vien iškepti mėsos neužtenka, jei norite turėti skaniausius sparnelius – sugalvokite kažką, kas priverstų ištarti: „Oho!“

Vertinimas: 4 iš 10

Kaina: 5,9 EUR už M dydžio porciją (12 vnt.)

„Ančių medžioklė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.