Vienas geriausių restoranų Druskininkuose stebins ne tik patiekalais

Druskininkų restoranas „Toli Toli“ šį mėnesį švenčia dvejų metų gimtadienį ir ta proga šį šeštadienį pristatė išplėstą baro ir užkandžių valgiaraštį.

 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
 Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio akimirkos.<br> A.Leminskaitės nuotr. 
Daugiau nuotraukų (41)

Lrytas.lt

Nov 22, 2017, 12:24 PM

Nuo šiol kurorto lankytojus jų pamėgta vieta kvies ne tik ragauti gardžius patiekalus, bet užsukti ir vakare bei pasimėgauti kokteliais bei prie jų derančiais užkandžiais.

Tarp 60 geriausių restoranų Lietuvoje

„Labai apsidžiaugėme bei pasijutome įvertinti, kad restoranas pateko į į Lietuvos restoranų TOP 60, bei dabar būtų malonu patekti į TOP 30. Nuoširdžiai siekiame, kad svečias namo parsineštų ne tik šiltus prisiminimus apie skanų maistą, bet apskritai – nuotaiką, įspūdį, emociją“, – sakė restorano „Toli Toli“ steigėja ir savininkė Indrė Armalytė.

Pasak Indrės, atidarant „Toli Toli“ užmačios buvo gana paprastos – sukurti vietą, kurioje norėta gaminti maistą lyg namie ir į kurią trauktų sugrįžti lyg pas savus bičiulius į svečius. Be didelių pretenzijų ar ambicijų.

Nors tuomet restorano meniu atrodė daug kam neįprastas, bet jis iš tiesų buvo sudėliotas labai organiškai ir be didelių kūrybinių kančių – lyg savaime sugulė kelionėse išragauti patiekalai, iš mamos ar močiutės paveldėti receptai.

„Praėjus dviems metams po atidarymo jaučiamės gerokai paaugę. „Toli Toli“ turi savo ryškų charakterį, nuotaiką, kryptį. Mūsų Vidurio rytų patiekalų pagrindus sudėliojo šefas iš Palestinos. Gražus sutapimas tas, kad falafelių, humuso, šakšukos banga nuvilnijo ir po kitus miestus, tad šviesti, pasakoti apie receptų ištakas ne visada ir bereikia.

Per dvejus metus susiformavo gausus mus mylinčių svečių ratas. Nuolat girdime pasiteiravimus, ar neatsidarysime kituose miestuose, svečiai vis pastebi, kad mūsų falafeliai skaniausi Lietuvoje. Mišrios kompanijos džiūgauja, mat, pas mus randa ką valgyti tiek visavalgiai, tiek veganai, vegetarai, glitimo netoleruojantys ar kitų išskirtinių poreikių turintys žmonės“, – pasakojo I.Armalytė.

Šiltiems vakarams – kokteiliai bei humusas, baba ganuš, falafeliai, labne

Restorano šeimininkės teigimu, vis dažniau žmonės Druskininkuose įsikūrusiame restorane nori šventiškai praleisti vakarą, o kompanijos užsisako dalį restorano arba ir visą bei pageidauja gardžių gėrimų bei prie jų derančių užkandžių meniu. Ta proga ekspertai sukūrė klasikinių kokteilių pasirinkimą bei užpildė baro lentynas kokybiškais ir įdomiais gėrimais, ypatingo recepto punšu.

Prie gėrimų buvo priderinta dagybė užkandžių, dalis jų yra valgiaraštyje, kiti skirti renginiams.

Nuo šiandien valgymo vietos lankytojai galės gurkšnoti malonų šaltuoju metu punšą, ragauti kartųjį kokteilį „Negroni Spagliato“, saldųjį „Brandy Alexander“ su brendžiu ir „Frangelico“ likeriu, tradicinį anglišką gaivųjį kokteilį „Tom Collins“, rūgštųjį „Daiquiri“ su baltuoju romu. Norintiems siūlysime ir romo ar viskio mini degustacijas.

Užkandžiai, kuriuos mėgsta visi vegetarai

Visuomet, aišku, galima pasimėgauti gardžiais Vidurio rytų virtuvės užkandžiais – dauguma jų puikiai tinka ir vegetarams. Avinžirnių bei sezamų pastos užtepėlės humuso variacijos kartu su daržovių lazdelėmis ir gardžios ir sveikos, nes turi daug kalcio, yra maistingos. „Toli Toli“ jų siūloma originalių, su džiovintais pomidorais, burokėliais, moliūgais. Tas pats galioja baba ganuš – dūmų kvapo baklažanų ir sezamo pastos užtepėlei. Ji patinka kone visiems, ir vaikams, ir suaugusiems.

Falafeliai – avinžirnių gruzdukai, tikri Vidurio rytų virtuvės karaliai, puikiai pakeičiantys mėsą ar papildantys racioną. Palestinoje ar Izraelyje šeimose šio patiekalo receptas eina iš kartos į kartą, ir tikrojo šio patiekalo recepto tikras palestinietis niekada neišduos.

Jis gali pasidalinti artimu, panašiu, bet originalusis liks šeimoje. Taip ir „Toli Toli“ šeimininkė Indrė, gavusi iš palestiniečio šefo receptą, didžiuojasi galinti restoranu svečius vaišinti gardžiais, gurgždančiais, viduje minkštutėliais falafeliais, bet yra prižadėjusi jį saugoti.

Sako, kad būtent „Toli Toli“ tiekia vienus geriausių falafelių Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.