Tarp jų – patiekalų iš jūrų gėrybių.
Karališkąjį Sasekso hercogienės titulą gavusi Meghan privalo laikytis griežtų etiketo ir aprangos taisyklių, pavyzdžiui, visada dėvėti pėdkelnes.
Tačiau įsimylėdama Harry ji net nepagalvojo, kad jai teks atsisakyti savo mėgstamų valgių.
Viskas yra dėl to, kad pagrindiniai karališkosios šeimos nariai nuo seno laikosi vienos mitybos
taisyklės – nevalgyti jūrų gėrybių, kad išvengtų apsinuodijimo maistu.
„Tai protingas žingsnis, nes mes nenorime, kad karališkosios šeimos nariai apsinuodytų maistu, ypač lankydamiesi užsienyje“, – naujienų portalui „Express“ sakė karališkasis liokajus Grantas Harroldas.
M.Markle anksčiau žurnalui „The New Potato“ pasakojo ideliame jos dienos valgiaraštyje turi būti jūrų gėrybių ir makaronų.
Tai jos mėgstamiausi maisto produktai, todėl princo Harry žmonai buvo nelengva staiga jų atsisakyti.
Anot karališkosios virtuvės šefo Darreno McGrady, iš valgiaraščio karalienės įsaku taip pat išbrauktos bulvės, ryžiai ir
makaronai.
Tačiau tai nėra vieninteliai maisto produktai, kurių privalėjo atsisakyti Meghan.
„Kaip ir vėžiagyvių ar makaronų, Sasekso hercogienė turi vengti ir žąsų kepenėlių pašteto“, – paaiškino G.Harroldas.
Pasak „The Telegraph“, princas Charlesas 2008 m. uždraudė, kad šis valgis atsidurtų ant karališkojo stalo.
Šis draudimas atsirado dėl gyvūnų gerovės, o ne dėl maisto higienos laikymosi.