Kefokoktai – pvz., galima pavadinti. Du labai greiti ir paprasti receptai.
Rimtasis, super sveikas, kaip tik pavasariniam jėgų atstatymui.
Kokteiliui naudojau:
- DVARO kefyrą,
- špinatus,
- lapinių kopūstų (kale) lapus,
- bananą,
- spirulinos miltelius,
- linų sėmenis.
Visus ingredientus suplakiau, tik linų sėmenis barsčiau ant viršaus.
Antras kokteilis – kasdienis, pusryčiams.
Neapsunkina, suteikia jėgų ir svarbiausia – man jis labai labai skanus.
Kokteiliui naudojau:
- DVARO kefyrą,
- bananą,
- braškes (parduotuvės jų jau nemažai),
- mėtų lapelius,
- dygliuotojo ožekšnio (goji) uogas.
Viską suplakiau, tik uogas barsčiau ant viršaus. Kefokoktams nepagailėkite kefyro, nes vis tik jis turi groti pagrindine nata.
Ta švelni rūgštelė man labai patinka ir šitiems kokteiliams suteikia išskirtinumo.
Svarbiausia – jie taip lengvai geriasi, kad neatsibosta.
Tekstas parengtas bendradarbiaujant su AB „Pieno žvaigždės“.