Pati geriausia dovana kavos mėgėjui: džiugins kiekvieną dieną ir tarnaus ilgai

Nė vienos virtuvės neįsivaizduojame be šaldytuvo, orkaitės ar viryklės – tai būtini prietaisai kiekvienuose namuose. Lygiai tokia pat būtinybe jau tapo ir kavos aparatai, kurie leidžia namuose pasilepinti pačia kokybiškiausia kava – tokia, kokia mėgaujamės kavinėse.  

 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
 „Dinamica Plus ECAM370.95.S“.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Dec 19, 2022, 12:35 PM

Vis daugiau žmonių, įsirenginėjančių naujus namus ar butus, iš anksto numato vietą ir kavos aparatui. Kavos aparatai yra patogūs naudotis, turi daug gėrimų pasirinkimų galimybių, leidžia kontroliuoti kavos skonį ir kokybę, o kartu juos lengva prižiūrėti ir jie yra praktiški – ir tai dar ne visos priežastys, kodėl jis gali tapti vienu reikalingiausių namų „gyventoju“.

Tad kodėl kavos aparatas – geriausia dovana kavos mėgėjui? 

Visada šviežia, aromatinga ir kokybiška kava 

Net ir kavinėje ne visada gauname aukščiausios kokybės kavą, o namuose turėdami kavos aparatą visuomet mėgausitės šviežia kava, kurios kokybę ir skonį galima kontroliuoti. 

Kad kava atsiskleistų geriausiais kavos aromatais, labai svarbu ją tinkamai sumalti. Italų įmonės „De'Longhi“ aparatuose įtaisyti kavos malūnėliai yra kopija kavinėse esančių didelių kavos aparatų malūnų. Todėl šiais aparatais namuose ruošiama kava prilygsta kavai itališkoje kavinėje. 

Kavos rupumą galima reguliuoti pagal savo skonį ir naudojamą kavos mišinį. Malūnėliai yra absoliučiai tikslūs, tvirti.

Tinkamas kavos pupelių sumalimas daro esminę įtaką kavos kokybei ir skoniui. „De'Longhi“ kavos malūnėliai turi net 13 nustatymų, kurie leidžia tinkamai sureguliuoti kavos rupumą pagal kiekvieno skonį ir naudojamą kavos rūšį.

Žmonės vis daugiau domisi kava, kavos pupelių rūšimis, skrudinimu ir kavos paruošimo būdais. Būtent dėl to populiarėja ir nišinės, brangesnės kavos pupelės. Norėdami nešvaistyti aukščiausios kokybės kavos gamindami ją bet kaip ir bet kuo, žmonės vis dažniau investuoja į patikimus kavos aparatus.

Gėrimų įvairovė: nuo kavos iki... karšto vandens

Visiškai automatiniai „De'Longhi“ kavos aparatai visada mala tik tiek kavos, kiek jos reikia pasirinktam gėrimui paruošti – taip išsaugomas originalus kavos pupelių aromatas. 

Pieno plakimo sistema „LatteCrema“ reikiamu santykiu sumaišo garus, orą ir pieną, paruošdama šilkinę pieno putą – tokią, kaip kavinėje.  

Beje, ši sistema leidžia naudoti ir augalinį pieną – sojų, riešutų ar kitokį.

Tad mėgstamiausia kava galima mėgautis čia ir dabar. 

„De'Longhi“ kavos aparatas „Dinamica Plus ECAM370.95.S“ yra vienas populiariausių, nes jis ruošia kokybišką kavą ir tai daro patogiai – galite susikurti savo unikalius mėgstamus receptus bei išsaugoti gėrimų pasirinkimus – kitą kartą mėgstamiausios kavos puodelį paruošite vos vienu mygtuko paspaudimu.

Kavos aparatai puikiai tarnauja ne tik mėgstantiems kavą, bet ir tiems, kurie renkasi kitus gėrimus. Itin naudinga kavos aparatų funkcija – karšto vandens ruošimas.

Kavos aparatuose esanti karšto vandens funkcija turėtų patikti taupiems ar gyvenantiems tvariai: į virdulį dažniausiai pilame daugiau vandens nei reikia, todėl veltui eikvojame elektrą ir vandenį. Kavos aparate galima tiesiog pasirinkti karšto vandens funkciją, o kai kuriuose aparatuose – net ir vandens temperatūrą pagal arbatos tipą, ir įsipilti puodelį karšto vandens. 

Tad vienu aparatu galima paruošti ne tik kavą, bet ir arbatą, kakavą, suplakti karštą pieną. Kavos aparatas patenkina visos šeimos poreikius ir netgi padeda sutaupyti.  

Paprastas naudojimas ir lengva priežiūra

Jeigu baiminatės, kad naudotis automatiniais kavos aparatais yra sudėtinga – visai be reikalo. „De'Longhi“ didžiulis privalumas – labai paprastas naudojimas. 

Norint pasiruošti kavos užtenka paspausti vieną mygtuką.

„De'Longhi ECAM370.95.S“, kaip ir kitų modelių aparatai, nereikalauja jokios specialios priežiūros, aparatai patys išsiplauna, praneša, kada reikia jį nukalkinti – o tai padaryti taip pat itin lengva. 

Ne tik malonumas, bet ir interjero detalė

Kavos aparatas daugeliui yra ne tik mėgstamo gėrimo ruošimo prietaisas, bet ir svarbi interjero detalė. Todėl rinkdamiesi naująjį namų „gyventoją“ pirkėjai neretai jį derina prie virtuvės stiliaus.

„De'Longhi“ aparatai – solidaus itališko dizaino, pritaikyti moderniam, šiuolaikiniam interjerui, nekrentantys į akis. Jie neabejotinai tiks kiekvieniems namams. 

„De'Longhi“ kuria prietaisus, skirtus naudoti kiekvieną dieną, todėl jie yra itin kokybiški ir ilgaamžiai. Investicija į kavos aparatą neabejotinai atsipirks, nes prietaisas tarnaus daug metų. Vieno kavos puodelio kaina bus nedidelė, o malonumo suteiks daug. 

Apie „De'Longhi“

„De'Longhi gamina visų tipų kavos aparatus – nuo kapsulinių iki pusiau automatinių ir automatinių – ir siūlo produktus kiekvienam pagal kišenę: nuo pigiausių ir brangiausių. 

Atlikus apklausą 46 šalyse paaiškėjo, kad pagal kavos aparatų pardavimus tai įmonė Nr. 1. Šią poziciją italų įmonė išsikovojo dėl kavos aparatų kokybės: jie ilgaamžiai, paprasti naudoti ir pasižymi daugybe kitų privalumų, kurie leidžia pagaminti aukščiausios kokybės kavą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.