Muzika ir vitaminų kokteiliai – derinys sveikam rudeniui

Sveika mityba ir sveika gyvensena dabar pradeda rūpintis bene kiekvienas. Ypač tai svarbu šiuolaikiniam, veikliam ir visur nuolatos skubančiam žmogui. Juk niekam ne paslaptis, jog net ir trumpa mankšta ar sulčių gurkšnis, gali suteikti naujų jėgų ir ryžto.

„Mojito“ nealkoholinis kokteilis.
„Mojito“ nealkoholinis kokteilis.
Grupė „Subtilu Z“.
Grupė „Subtilu Z“.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-09-09 10:31, atnaujinta 2017-10-16 19:00

Tokios pačios nuomonės yra ir „Subtilu-Z“ grupės nariai, kurie rugsėjo 12 dieną palaikys sveikuolišką idėją ir gros nealkoholinių kokteilių šventėje Piano.lt terasoje.

Anot grupės lyderio Povilo Velikio, palaikyti tokią iniciatyvą yra vienas malonumas, o groti publikai, kuri kelia vitaminų pripildytas taures – smagus potyris.

„Visuomet palaikome tokius renginius, džiaugiamės galėdami prisidėti. Labai malonu koncertuoti publikai, kuri iš tiesų mėgaujasi muzika. Patys stengiamės gyventi kuo sveikiau. Be abejonės, mums, kaip muzikantams, tai padaryti gana sunku. Daug laiko praleidžiame koncertuodami ar kelyje. Tačiau kai turime galimybę, daugiau laisvo laiko, stengiamės ir prasimankštinti, ir sveikai maitintis. Savo koncertuose ir prieš juos, geriame tik nealkoholinius gėrimus. Vienas mėgstamiausių – gira ar tiesiog paprastas vanduo. Manome, kad švenčių ir vakarėlių, kuriuose pilstomos jūros alkoholio, yra ir taip per daug. Tad ši šventė, kaip tik tokia, kokios visiems reikia – sveika, įdomi ir labai vertinga“, – teigė grupės narys.   Paklausti ar dažnai tenka groti tokiuose vakarėliuose, grupės nariai atsakė, jog pasitaiko. Tačiau, kai visa susirinkusi publika ragautų tik vieną kokteilį – ne.

„Teko apsilankyti ir koncertuoti įvairaus pobūdžio susibūrimuose. Be abejonės, buvo ir tokių, kuriuose visai nebuvo jokio alkoholio. Šįkart tai dar įdomesnė patirtis – svečiai kels tik nealkoholinio „Mojito“ gėrimą. Tapsime rekordo dalimi“, – šypsojosi Povilas.

Šventėje susiburs visi sveikos gyvensenos entuziastai, skambės Subtilu-Z“ džiazo, tango, estrados ir akademinės muzikos garsai, prasimankštinti kvies „Sveikas miestas“, o profesionalūs barmenai pademonstruos tikrą šou.

Iniciatyvą taip pat palaiko ir kiti žinomi Lietuvos žmonės: renginių organizatorė Kristina Kaikarienė, Matas Niparavičius, mados tendencijų žinovė Marija Palaikytė, Piano.lt terasos meno vadovas Darius Mažintas, fotografas Gediminas Žilinskas, vienetinių rankinių kūrėja Gerda Štelemėkaitė, modelis Simona Starkutė, dizainerė Indrė Kvedarienė, profesionalus treneris Paulius Ratkevičius ir kiti.

Vakarėlis skirtas visiems ir kiekvienam, nepriklausomai nuo amžiaus, fizinio pasirengimo ar skonio receptorių, todėl į šventę kviečiami dalyvauti visi sostinės gyventojai ir miesto svečiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?