Paprastas gėrimas, dėl kurio sumažės apimtys ir pagerės sveikata

Yra daugybė receptų, kurie, kaip teigiama, padeda numesti svorio. Bet ne visi jie nebūna veiksmingi.

Imbieru paskanintas vanduo padeda nutirpdyti riebalus nuo probleminių kūno vietų ir yra labai naudingas sveikatai.<br>123rf nuotr.
Imbieru paskanintas vanduo padeda nutirpdyti riebalus nuo probleminių kūno vietų ir yra labai naudingas sveikatai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 10, 2019, 3:54 PM

Tačiau šis stebuklingas imbieru pagardintas vanduo padės ne tik lengviau sudeginti nereikalingus riebalus, susikaupusius ant probleminių vietų (šlaunų, klubų ir liemens), bet ir suteiks naudos sveikatai.

Gėrimą pasigaminsite nesunkiai.

Plonai supjaustykite imbiero šaknį, suberkite į 1-1,5 litro vandens ir užvirkite. Kai vanduo užvirs, sumažinkite kaitrą ir lėtai pavirkite dar 15 minučių. Po to leiskite gėrimui atvėsti ir jį nukoškite.

Išgerkite šio gėrimo kasdien bent po 1 litrą, kada tik panorėję. Norint pasiekti geriausio rezultato, rekomenduojama šį gėrimą vartoti pusmetį. Beje, rekomenduojama visada gerti šį gėrimą šviežią.

Interneto portalas „Healthy Life Land“ išvardijo ir daugiau priežasčių, kodėl naudinga gerti imbierinį vandenį. Štai keletas jų:

1. Tai galingas antioksidantas.

Imbieras yra stiprus antioksidantas, padedantis veiksmingai kovoti su laisvaisiais radikalais. Šios molekulės kenkia organizmui ir ląstelėms, tad dažnai tampa pagrindine vėžio priežastimi.

2. Imbieras turi daug priešuždegiminių savybių.

Šis nuostabus prieskoninis augalas gali lengvai sumažinti uždegimą, sąnarių tinimą ir skausmą, kuriuos sukelia osteoartritas ir reumatizmas.

3. Padeda sureguliuoti cholesterolio lygį.

Imbieras gali veiksmingai sumažinti aukštą cholesterolio kiekį, kas dažnai lemia nutukimą, diabetą, širdies ir kraujagyslių ligas ar netgi vėžį.

4. Saugo nuo vėžio.

Dar viena priežastis gerti imbieru paskatinantą vandenį yra tai, kad jis gali apsaugoti nuo vėžio.

Atlikus tyrimą, kurio rezultatai buvo paskelbti „British Journal of Nutrition“, paaiškėjo, kad priešuždegiminės imbiero savybės gali sumažinti vėžio plitimą ar net apsaugoti nuo jo.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų sausio 4 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.