Stebuklingas pipirų gėrimas: padės numesti svorio ir ne tik

Tai – vienas naudingiausių gėrimų, padėsiančių išlikti sveikais ir kartu natūraliomis priemonėmis sumažinti kūno apimtis.

Pipiras yra nuostabus prieskonis, ne be reikalo naudojamas kasdien, net ir tų, kurie nežino, kad tai - stebuklingas vaistas.<br>123rf nuotr.
Pipiras yra nuostabus prieskonis, ne be reikalo naudojamas kasdien, net ir tų, kurie nežino, kad tai - stebuklingas vaistas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 19, 2016, 7:25 AM, atnaujinta May 25, 2017, 3:01 AM

Sakoma, kad toks vanduo padeda palengvinti daugelį sveikatos sutrikimų. Juk pipiras yra nuostabus prieskonis, ne be reikalo naudojamas kasdien, net ir tų, kurie nežino, kad tai – stebuklingas vaistas.

Šis pipirų vanduo yra ne tik labai naudingas sveikatai, bet ir labai skanus.

Kaip rašo interneto puslapis „Just Healthy Lifestile“, senovės Indijoje jis laikytas labai svarbiu gėrimu, padedančiu sustiprinti natūralų imunitetą, o kai kurie tyrinėtojai teigia net radę įrodymų, kad jis gali būti efektyvi priemonė, padedanti kovoti su diabetu ir net su vėžiu.

Kaip pasigaminti pipirų vandens?

Į indą supilkite 2 puodelius vandens ir 2 arbatinius šaukštelius šviežiai maltų juodųjų pipirų. Tada vandenį pavirinkite, įberkite žiupsnelį druskos ir 2 rožių žiedlapius.

Išmaišykite gėrimą ir išgerkite dar neatvėsusį. Šį stebuklingą gėrimą galima gerti ir šaltą. Rekomenduojama gerti po 2 kartus per dieną kasdien.

Kuo pipirų vanduo naudingas?

1. Jis suteikia energijos, ypač vasarą, kai per karščius jaučiame nuovargį. Šis gėrimas padės atgauti jėgas.

2. Palengvina tuštinimąsi. Vos 2 per dieną išgertos stiklinės padės lengviau išsituštinti.

3. Apsaugo nuo dehidratacijos, kuri sukelia nemažai sveikatos problemų. Dėl šios priežasties gėrimą verta gerti ryte ir vakare.

5. Padeda numesti svorio. Kadangi gėrimas padeda pakelti kūno temperatūrą, sudeginame daugiau kalorijų.

6. Sumažina alkio jausmą.

7. Sulėtina senėjimo procesus.

8. Yra puiki prevencija nuo diabeto – jeigu per dieną išgersite dvi stiklines šio gėrimo, medžiagų apykaita ir imuninė sistema bus puikios būklės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.