Dainininkė atskleidė savo dietą, kurią sudaro tik 2 produktai

Ne viena įžymybė prisipažino, kad laikėsi dietų. Kai kurios jų yra gana keistos ir net kiek ekstremalios.

Lašišoje gausu omega-3 riebalų rūgščių, kurios sumažina širdies ir kraujagyslių ligų tikimybę, tačiau valgyti tiktai ją ir kaparėlius nepakanka.<br>123rf nuotr.
Lašišoje gausu omega-3 riebalų rūgščių, kurios sumažina širdies ir kraujagyslių ligų tikimybę, tačiau valgyti tiktai ją ir kaparėlius nepakanka.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2016, 7:26 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:12 AM

Bet užvis keisčiausia yra pati naujausia 46 metų amerikiečių dainininkės Mariah Carey dieta.

Ji susideda vos iš dviejų produktų – lašišos ir kaparėlių. Tik tiek! Apie šią keistąją dietą neseniai papasakojo pati įspūdingų formų dainininkė „E! News“ televizijos laidoje.

M.Carey prisipažinus, kad valgo tik lašišą ir kaparėlius, laidos vedėjai, ši išsižiojo: „Jūs rimtai?“

„Tai išties sunku. Jūs nekęstumėte mano dietos ir jums jos nereikia, – neslėpė dainininkė. – Viskas, ką valgau kasdien, yra norvegiška lašiša ir kaparėliai. Tai viskas“.

Tiesa, neaišku, kaip paruoštą lašišą valgo M.Carey: žalią ar virtą? Taip pat nežinia, ar kaparėliai su lašiša sudaro vieną patiekalą? O gal kaparėliai yra valgomi atskirai, kaip užkandis.

M.Carey pasirinkti maisto produktai apskritai laikomi sveikais. Lašišoje gausu omega-3 riebalų rūgščių, kurios sumažina širdies ir kraujagyslių ligų tikimybę, o kaparėliuose yra mažai kalorijų.

Bet visą dieną valgyti vos po du produktus yra neteisinga, kad ir kokie sveiki jie būtų. Vien žuvis ir kaparėliai neaprūpins žmogaus visomis būtinomis maistinėmis medžiagomis.

M.Carey turėtų į dietą įtraukti ir vaisių bei daržovių, kad ji būtų labiau subalansuota. Be to, dietologai įspėja, kad maistas turėtų būti kuo įvairesnis, idant organizmui nieko netrūktų.

Tad, nors tokia dieta, anot dainininkės, jai padeda numesti svorio, norint sulieknėti verčiau nesekti šios žvaigždės pavyzdžiu, o laikytis kokio nors sveikesnio mitybos plano.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.