Reikės:
200 g varškės 2 skiltelių česnako 50 g tarkuoto „Džiugo“ sūrio 2 šaukštų tepamojo varškės sūrelio ar majonezo pipirų įvairių salotų saujos vyšninių pomidorų
Padažui reikės:
pusės stiklinės alyvuogių aliejaus 2 šaukštų citrinos sulčių pipirų druskos cukraus medaus
Rutulėliams apvolioti reikės:
tarkuoto sūrio „Džiugas“ smulkintų pakepintų riešutų juodgrūdžių arba sezamų sėklų
Į dubenį sudėkite varškę, sutrintą česnaką, tepamąjį varškės sūrelį ar majonezą, tarkuotą „Džiugo“ sūrį ir viską labai gerai sutrinkite iki vientisos masės. Paskaninkite pipirais ir šlapiomis rankomis suformuokite graikinių riešutų dydžio rutuliukus.
Vienus rutuliukus apvoliokite riešutuose, kitus – tarkuotame sūryje, o trečius – juodgrūdžių ar sezamų sėklose.
Padažui visus produktus suplakite.
Į lėkštes įdėkite įvairių salotų mišinio, supjaustytus pomidoriukus, apšlakstykite padažu ir įdėkite po kelis sūrio rutuliukus.