Meduolių pyragui (8–10 asmenų) su vaisiais reikės: 400 g meduolių, 150 g lydyto sviesto pyrago pagrindui.
Varškės kremui: 500 g švelnios varškės, 400 ml grietinėlės, 100 g cukraus pudros, 20 g želatinos, 1 tarkuotos citrinos žievelės, 1 šaukštelio vanilinio cukraus.
Jogurtiniam kremui: pusės litro natūralaus jogurto, 50 g cukraus pudros, 1 prinokusio mango, 50 ml apelsinų sulčių, 15 g želatinos.
Įdarui: 250 g šviežių aviečių, 0,5 kg mandarinų.
Papuošti: 0,5 kg mandarinų, šviežių mėtų lapelių.
Pagrindo gaminimas: į virtuvinio kombaino indą sudėkite meduolius, supilkite lydytą sviestą ir gerai sutrinkite. Torto formos dugną išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite paruoštą masę. Ją gerai prispauskite. Ant paruošto pagrindo išdėliokite avietes.
Varškės kremo gaminimas: varškę sutrinkite su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi ir tarkuota žievele. Pašildykite truputį grietinėlės ir joje ištirpinkite želatiną. Likusią grietinėlę išplakite ir atsargiai sumaišykite su varške bei tirpinta želatina. Kremą pilkite ant paruošto pagrindo. Sudėkite mandarinų skilteles.
Jogurtinio kremo gaminimas: elektriniu smulkintuvu sutrinkite jogurtą, smulkintą mangą ir cukraus pudrą. Pakaitinkite apelsinų sultis ir jose ištirpinkite želatiną. Supilkite ją į jogurto ir mangų masę. Gautą kremą supilkite ant varškės kremo.
Paruoštą pyragą įdėkite kelioms valandoms į šaldytuvą, kad sustingtų.
Sustingusį pyragą papuoškite mandarinų skiltelėmis ir mėtų lapeliais.