2 asmenims reikės:
2 mėgstamų bandelių
Padažui:
3 šaukštų majonezo
1 šaukšto kaparėlių
gero žiupsnio šviežių kalendrų
Įdarui:
1 mėlyno svogūno
1 apelsino
1 rutuliuko (125 g) mocarelos
1 indelio konservuotų tunų
2 romaninių salotų lapų
Padažui skirtus ingredientus sutrinkite elektriniu smulkintuvu.
Duoneles perpjaukite pusiau ir abi puses aptepkite padažu.
Ant apatinės duonelių dalies uždėkite plėšytos mocarelos, tunų, svogūnų žiedų, apelsinų skiltelių, šviežių kalendrų lapelių, salotų lapų ir uždėkite viršutines duonelės dalis. Lengvai paspauskite.
Dar daugiau Alfo Ivanausko receptų ir patarimų išgirsite laidoje „VMG kulinarinis žurnalas" kiekvieną šeštadienį 10:00 val. per „Lietuvos ryto" televiziją ir populiariausioje interneto televizijoje lrytas.tv