Sumuštiniai su tunu, mocarela ir apelsinais

Šie sumuštiniai - itin gardūs ir lengvai pagaminami. Jų receptą siūlo kulinaras Alfas Ivanauskas.

Gardus, sveikas ir lengvai pagaminamas sumuštinis su tunu.
Gardus, sveikas ir lengvai pagaminamas sumuštinis su tunu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-08 10:26, atnaujinta 2018-01-19 17:26

2 asmenims reikės:

2 mėgstamų bandelių

Padažui:

3 šaukštų majonezo

1 šaukšto kaparėlių

gero žiupsnio šviežių kalendrų

Įdarui:

1 mėlyno svogūno

1 apelsino

1 rutuliuko (125 g) mocarelos

1 indelio konservuotų tunų

2 romaninių salotų lapų

Padažui skirtus ingredientus sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

Duoneles perpjaukite pusiau ir abi puses aptepkite padažu.

Ant apatinės duonelių dalies uždėkite plėšytos mocarelos, tunų, svogūnų žiedų, apelsinų skiltelių, šviežių kalendrų lapelių, salotų lapų ir uždėkite viršutines duonelės dalis. Lengvai paspauskite.

Dar daugiau Alfo Ivanausko receptų ir patarimų išgirsite laidoje „VMG kulinarinis žurnalas" kiekvieną šeštadienį 10:00 val. per „Lietuvos ryto" televiziją ir populiariausioje interneto televizijoje lrytas.tv

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.