Česnakas užkirs kelią ne tik ligoms, bet ir užkandžiui suteiks pikantišką prieskonį. Šis receptas - iš portalo ugotuj.to
Užtepėlei reikės:
prinokusio avokado
duonos riekelių (geriausia, kad būtų šiek tiek kietesnė)
česnako (dedame priklausomai nuo to, kaip labai norime jį jausti)
100 g parmezano sūrio
alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų
Paruošimo būdas:
Duoną apkepame iš abiejų pusių bei įtriname česnaku. Avokadą perpjauname išilgai, išimame kauliuką, nuskutame žievę. Tada dedame į indą kartu su smulkintais česnakais bei tarkuotu sūriu, išmaišome. Po truputį pilame aliejaus, kad gautumėme tirštesnę masę. Pagal skonį įdedame druskos bei pipirų. Dar kartą išmaišome. Užtepame ant duonos ir valgome.
Skanaus
Parengė Sabina Adamovič