Jam reikės:
- 1 stiklinės saulėgrąžų (užpilti šaltu vandeniu ir palikti maždaug 8 valandoms ar dar geriau iš vakaro)
- 1 svogūno
- 1 morkos
- 2 skiltelių česnako
- 2 saulėje džiovintų pomidorų aliejuje bei dviejų šaukštų jų aliejaus
- Prieskonių: druskos, pipirų, kario arba indiškos masalos (naudojau sabji)
- Saujos parmezano ar „Džiugo" sūrio
Svogūną su česnaku susmulkinkite, morką sutarkuokite ir visas šias daržoves pakepinkite aliejuje. Sumaišykite su nukoštomis saulėgrąžomis, saulėje džiovintais pomidorais ir viską sumalkite. Supilkite aliejų nuo pomidorų, berkite smulkiai tarkuotą sūrį, permaišykite ir sudėkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepkite 40 min. 180 laipsnių temperatūroje.