Šaltą žiemos dieną sušildys troškinys moliniuose indeliuose

Tai mūsų šeimos mėgstamiausias patiekalas, itin tinkantis žiemos pietums.

Daugiau nuotraukų (1)

Aistė Radvilavičiūtė

Dec 30, 2014, 9:53 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 3:01 AM

Reikės:

0,5 kg paukštienos filė,

bulvių,

didelės morkos,

svogūno,

pievagrybių savo sultyse,

vištienos prieskonių,

aliejaus,

grietinės,

sviesto,

vandens,

molinių indelių

Paukštieną ištriname prieskoniais ir supjaustome gabaliukais. Atskirai aliejuje pakepiname pievagrybius, paukštieną, sutarkuotą morką ir svogūnus. Bulves nuskutame, supjaustome kubeliais. Viską dedame sluoksniais į molinius indelius.

Į kiekvieną iš jų dar įdedame po gabaliuką sviesto ir įpilame po pusę puodelio vandens. Troškiname 0,5 val. 170 laipsnių orkaitėje.

Baigiant troškinti, į kiekvieną indelį įdedame po šaukštelį grietinės. Skanaus!

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano gardžiausias žiemos švenčių patiekalas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.