Ir vakarienei, ir pusryčiams – morkų blyneliai su varške

Blyneliams reikės:

Daugiau nuotraukų (1)

Eglė

Jan 6, 2015, 4:47 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 9:01 PM

4 morkų,

100 g varškės,

2 šaukštų miltų,

1 kiaušinio,

cukraus pagal skonį.

Į dubenėlį dėkite varškę, trintas morkas, miltus, įmuškite kiaušinį, berkite cukraus ir viską gerai išmaišykite.

Kepkite blynelius kokoso aliejuje.

Šiuos blynelius mėgstu valgyti su pagardu, pagamintu iš plaktos grietinėlės, sumaišytos su vanilės esencija, tarkuota citrinos žievele. Blynelius apibarstau graikiniais riešutais ir dar papuošiu spanguolėmis.

Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.