Spagečiai su graikiniais riešutais: Andrea Bocelli mėgstamas valgis – ir ant jūsų stalo

Turbūt nėra žmogaus, negirdėjusio Andrea Boccelli su Sarah Brightman įrašytos dainos „Time To Say Goodbye“, kitų populiarių dainų. Skaičiuojama, kad Andrea popdainų ir operų arijų įrašai parduoti daugiau nei 150 milijonų egzempliorių tiražu. 56 metų aklas italas – viena svarbiausių pasaulio muzikos figūrų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 11, 2015, 11:00 AM, atnaujinta Jan 16, 2023, 11:21 AM

Nepaisant didžiulio populiarumo, A.Bocelli išliko mielas ir nepasipūtęs. Ką aksominio balso savininkas mėgsta valgyti?

Kaip knygoje „Dievų maistas“ rašo restoranų „Da Antonio“ savininkas ir Australijos garbės konsulas Lietuvoje Antonio Meschino, Andrea nebūtų italas, jeigu nedievintų makaronų.

A.Meschino pateikia spagečių, kuriuos A.Bocelli kelis kartus valgė „Luciano’s“ restorane San Antonijaus mieste gastrolių metu, receptą.

Šio patiekalo ingredientų sąrašas, kaip juokauja A.Meschino, – daug trumpesnis nei A.Bocelli vokalo registras. Pasigaminkite ir jūs!

Spagečiai su graikiniais riešutais

Reikės:

  • 400 g spagečių
  • 2 smulkiai sukapotų česnako skiltelių
  • 50 g juodųjų alyvuogių
  • 1 šaukšto kaparėlių
  • 1/2 stiklinės kapotų graikinių riešutų
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
  • druskos ir juodųjų pipirų

1. Ant vidutinės ugnies keptuvėje įkaitiname aliejų, tada suberiame česnaką. Paliekame jį ten vienatvėje tik tiek, kad suminkštėtų ir paskleistų kvapą – česnako jokiu būdu negalima prideginti.

2. Tuo pačiu metu į verdantį vandenį puode metame spagečius ir verdame viena minute trumpiau, nei nurodyta ant jų pakuotės.

3. Į keptuvę beriame kaparėlius ir alyvuoges, šiek tiek apkepiname, tada pagal skonį beriame druskos ir juodųjų pipirų. Pagaliau į keptuvę keliauja ir graikiniai riešutai.

4. Nusausiname spagečius, juos irgi metame į keptuvę ir viską sumaišome. Paprasta ir genialu. Kaip ir A. Bocelli muzika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.