Alfas Ivanauskas tortilijų įdarą paskanina džiovintais grybais

2015 m. vasario 2 d. 12:16
lrytas.lt
Šio recepto autorius – kulinaras Alfas Ivanauskas.
Daugiau nuotraukų (1)
4 asmenims reikės:
4 tortilijų
saujos mėgstamų salotų lapų
1 avokado
pusės mėlynojo svogūno
saujos smulkiai kapotų bazilikų, petražolių ir kalendrų lapelių
Kukuliams reikės:
250 g vištienos filė
50 g džiovintų išmirkytų baravykų
1 ropinio svogūno
1 skiltelės česnako
druskos
aliejaus kepti
Padažui reikės:
pusės stiklinės natūralaus jogurto
1 šaukšto rudojo cukraus
žievelės, nutarkuotos nuo ketvirtadalio žaliosios citrinos
kelių lašų aštraus padažo
1. Kukuliams skirtus produktus sudėkite į elektrinį smulkintuvą ir sutrinkite.
2. Iš gautos masės drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius kukuliukus ir iškepkite juos keptuvėje įkaitintame aliejuje.
3. Iškeptus kukulius apvoliokite smulkintose žolelėse.
4. Padažui skirtus produktus gerai sutrinkite elektriniu smulkintuvu.
5. Ant tortilijų sudėkite salotų lapus, smulkintą avokadą, svogūno šiaudelius, kukulius, apšlakstykite paruoštu padažu ir užbarstykite likusiomis prieskoninėmis žolelėmis. Tortilijas suvyniokite.
6. Jei norite, jas galite apkepinti keptuvėje arba orkaitėje.
tortilijavištienadžiovinti grybai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.