Alfas Ivanauskas tortilijų įdarą paskanina džiovintais grybais

Šio recepto autorius – kulinaras Alfas Ivanauskas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 2, 2015, 12:16 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 9:19 AM

4 asmenims reikės:

4 tortilijų

saujos mėgstamų salotų lapų

1 avokado

pusės mėlynojo svogūno

saujos smulkiai kapotų bazilikų, petražolių ir kalendrų lapelių

Kukuliams reikės:

250 g vištienos filė

50 g džiovintų išmirkytų baravykų

1 ropinio svogūno

1 skiltelės česnako

druskos

aliejaus kepti

Padažui reikės:

pusės stiklinės natūralaus jogurto

1 šaukšto rudojo cukraus

žievelės, nutarkuotos nuo ketvirtadalio žaliosios citrinos

kelių lašų aštraus padažo

1. Kukuliams skirtus produktus sudėkite į elektrinį smulkintuvą ir sutrinkite.

2. Iš gautos masės drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius kukuliukus ir iškepkite juos keptuvėje įkaitintame aliejuje.

3. Iškeptus kukulius apvoliokite smulkintose žolelėse.

4. Padažui skirtus produktus gerai sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

5. Ant tortilijų sudėkite salotų lapus, smulkintą avokadą, svogūno šiaudelius, kukulius, apšlakstykite paruoštu padažu ir užbarstykite likusiomis prieskoninėmis žolelėmis. Tortilijas suvyniokite.

6. Jei norite, jas galite apkepinti keptuvėje arba orkaitėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.