4 asmenims reikės:
4 tortilijų
saujos mėgstamų salotų lapų
1 avokado
pusės mėlynojo svogūno
saujos smulkiai kapotų bazilikų, petražolių ir kalendrų lapelių
Kukuliams reikės:
250 g vištienos filė
50 g džiovintų išmirkytų baravykų
1 ropinio svogūno
1 skiltelės česnako
druskos
aliejaus kepti
Padažui reikės:
pusės stiklinės natūralaus jogurto
1 šaukšto rudojo cukraus
žievelės, nutarkuotos nuo ketvirtadalio žaliosios citrinos
kelių lašų aštraus padažo
1. Kukuliams skirtus produktus sudėkite į elektrinį smulkintuvą ir sutrinkite.
2. Iš gautos masės drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius kukuliukus ir iškepkite juos keptuvėje įkaitintame aliejuje.
3. Iškeptus kukulius apvoliokite smulkintose žolelėse.
4. Padažui skirtus produktus gerai sutrinkite elektriniu smulkintuvu.
5. Ant tortilijų sudėkite salotų lapus, smulkintą avokadą, svogūno šiaudelius, kukulius, apšlakstykite paruoštu padažu ir užbarstykite likusiomis prieskoninėmis žolelėmis. Tortilijas suvyniokite.
6. Jei norite, jas galite apkepinti keptuvėje arba orkaitėje.