Šoninės ir vištienos suktinukai: pagamins net virtuvės naujokai

Šį patiekalą gali pasigaminti ir tie, kurie nėra patyrę virtuvėje, nes paprastume – genialumas.

Supančiota vištiena. Nuotr. iš „Braškės su pipirais“.
Supančiota vištiena. Nuotr. iš „Braškės su pipirais“.
Daugiau nuotraukų (2)

Beata, „Braškės su pipirais“

2015-02-22 15:30, atnaujinta 2019-02-19 17:01

Šoninėje supančiota vištiena

Reikės:

karštai rūkytos šoninės griežinėlių, 

vištienos filė, 

druskos,

pipirų, 

medinių iešmelių.

Garnyrą rinkitės tokį, kokį mėgstate.

Kaip gaminti

Vištienos filė susipjaustome pailgais kepsneliais, įtriname druska ir pipirais, apsukame šoninės griežinėliais ir persmeigiame iešmeliais, kad šoninė neatsivyniotų.

Galima dar įvynioti džiovintą slyvą.

Kepame sausoje keptuvėje iš lėto ant nedidelės ugnies, vis pavartant.

Galima kepti ir orkaitėje. Šoninė tampa traški ir suteikia vištai sūrumo.

Jei norite pasidaryti ryžių bokštelius, tiesiog išverdate ryžius, puodelį ištepate sviestu ar aliejumi, įdedate ryžius, pagrūdate ir tada atsargiai iškratote į lėkštę.

Šaltinis – „Braškės su pipirais“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.