Naminiai daržovių traškučiai: į pirktinius net nebežiūrėsite

Naminiai daržovių traškučiai.<br>„Youtube“ stopkadras.
Naminiai daržovių traškučiai.<br>„Youtube“ stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2015, 12:37 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 5:18 AM

Šiuos daržovių traškučius ramia sąžine gali valgyti net ir tie, kurie paprastai skaičiuoja kalorijas. Jie nėra gruzdinami aliejuje, tad nėra prisigėrę riebalų, o antra – pagaminti iš įvairių daržovių! Jei dar nesate ragavę burokėlių, morkų ar salierų traškučių, dabar – puiki proga tai padaryti.

Reikės bulvių, saldžiųjų bulvių, geltonųjų burokėlių (galima naudoti ir mums įprastus raudonuosius), salierų, morkų. Pateikiamas receptas – su „za'atar“ – Rytuose populiariu prieskonių mišiniu iš žolelių ir sezamo sėklų. Jūs galite naudoti savo mėgstamus prieskonius.

Daržoves plonai supjaustykite daržovių pjaustykle. Skardą patepkite alyvuogių aliejumi ir išdėliokite daržovių griežinėlius. Apšlakstykite aliejumi (jei turite purškiamo aliejaus – dar geriau), apibarstykite prieskoniais, druska.

Dėkite į 180 laipsnių orkaitę ir kepkite, kol daržovių krašteliai ims džiūti – maždaug 20 minučių.

Pažiūrėkite žemiau pateikiamą „Food Republic“ siužetą ir skanaukite!

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.