Pikantiška užkandėlė su braškėmis ir stalą papuoš, ir gomurį pamalonins

Brusketų su pomidorais daugelis esame ragavę. O dabar išbandykite visai kitokį šios užkandėlės skonį – brusketą su braškėmis, ožkos pieno sūriu, česnakais ir balzaminiu actu.

Brusketa su braškėmis nustebins ypatingu skoniu.<br>123rf nuotr.
Brusketa su braškėmis nustebins ypatingu skoniu.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2015, 6:00 PM, atnaujinta Jun 16, 2022, 10:52 AM

Reikės:

  • 3 puodelių pjaustytų braškių
  • 1 sutraiškytos česnako skiltelės
  • 10 susmulkintų bazilikų lapelių
  • 2 valgomųjų šaukštų alyvuogių aliejaus (dar šiek tiek reikės duonai apšlakstyti)
  • 1 arbatinio šaukštelio balzaminio acto
  • druskos ir pipirų
  • ožkos pieno sūrio
  • prancūziško batono ar baltos duonos

Sumaišykite braškes, česnaką, bazilikus, 2 valgomuosius šaukštus aliejaus ir balzaminį actą, berkite druskos ir pipirų.

Batoną supjaustykite, apšlakstykite aliejumi ir paskrudinkite orkaitėje, kol pagels.

Ant riekelės berkite sūrio, ant viršaus uždėkite šaukštą du braškių mišinio ir patiekite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.