Tailandietiški pietūs: garinta lašiša su žaliosiomis citrinomis

Šis receptas – iš tailandiečių kulinarijos mokyklos įkūrėjų Doungjai Boonprakob ir jos vyro Banphot Sarawongo lobynų. Neseniai svečiai iš tolimosios šalies sodyboje „Karpynė“ Raseinių rajone mokė žuvies valgiams suteikti egzotiško skonio. 

Garinta lašiša su žaliosiomis citrinomis.<br>P.Mantauto nuotr.
Garinta lašiša su žaliosiomis citrinomis.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2015, 2:22 PM, atnaujinta Oct 27, 2017, 2:00 PM

Garinta lašiša su žaliosiomis citrinomis

Reikės:

400 gramų lašišos filė

Padažui:

2 šaukštelių smulkinto česnako

1 griežinėliais pjaustytos česnako galvutės

1 šaukštelio aitriųjų paprikų

2 šaukštelių žuvies padažo

3 šaukštelių žaliųjų citrinų sulčių

1 šaukštelio rudojo cukraus

Žuvies filė perpjaukite per pusę išilgai ir virkite garuose 10 minučių. Prieskonius su cukrumi ir padažu sumaišykite. pašildykite, bet nekaitinkite. Užpilkite ant žuvies. Patiekite su žaliųjų citrinų skiltelėmis.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2023 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.