Slaptas ingredientas vyšnių uogienei suteikia prabangaus skonio

Ši uogienė puikiai tinka su pusryčių bandele ar su sūriu. Ragaujantys net neatspės, koks slaptasis ingredientas jai suteikia prabangaus skonio.

Išbandykite kitokią vyšnių uogienę.<br>123rf nuotr.
Išbandykite kitokią vyšnių uogienę.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 13, 2015, 2:39 PM, atnaujinta Jun 27, 2023, 10:19 AM

Uogienei reikės 500 g vyšnių, 1 šaukštelio citrinų sulčių, 250 g „Dansukker“ cukraus uogienėms, 20 g juodojo šokolado ir  2 šaukštelių konjako (nebūtina).

Vyšnias, nuplovę ir išėmę kauliukus, sutrinkite arba supjaustykite mažais gabaliukais. Pilkite citrinų sultis, berkite cukrų ir viską 4 minutes pavirkite prikaistuvyje. Tada nukelkite nuo viryklės ir atsargiai nugriebkite putas. Į gautą masę berkite tarkuotą šokoladą ir pilkite konjaką. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė „Dansukker“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.