Pyragėliai skanūs švieži, ką tik iškepti, o jei pageidaujate, pyragėlius galite pripildyti mėgstamo tepamo sūrio įdaru, pagardintu česnakais ir žolelėmis.
Nedideliame puode pakaitinkite vandenį su sviestu ir druska, kol sviestas ištirps. Užvirinkite, nukelkite nuo ugnies ir suberkite visus miltus iškart. Gerai išmaišykite mentele ir grąžinkite puodą ant ugnies. Nuolat maišykite tešlą porą minučių – kad ji kuo labiau išsausėtų.
Nukaiskite ir leiskite šiek tiek atvėsti. Po vieną įmaišykite kiaušinius kaskart išsukdami tešlą iki vienalytės masės. Suberkite sūrį ir muskato riešutą, darkart viską gerai išmaišykite.
Orkaitę įkaitinkite iki 210 C. Skardą ištieskite kepimo popieriumi. Tešlą sukrėskite konditerinį maišelį ir išspauskite graikiško riešuto dydžio rutuliukus. Kepkite apie 25 minutes, kol
pyragėliai išsipūs ir šiek tiek apskrus.