Su imbieriniu padažu garintas upėtakis
Reikės:
2 žuvų
3 šaukštelių ciberžolių
kelių gabalėlių imbiero
Padažui:
1 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
2 raudonųjų svogūnų galvučių
3–4 centimetrų ilgio juostelėmis pjaustytų kelių svogūnų laiškų
2 šaukštelių pjaustyto imbiero
2 šaukštelių rudojo cukraus
2 šaukštelių žuvies padažo
3 šaukštelių ryžių acto
3 šaukštelių vandens
Žuvies odelę įpjaukite 3 vietose, ištrinkite su vandeniu sumaišytomis ciberžolėmis, pamarinuokite 10 minučių. Į vidų sudėkite imbiero gabalėlius ir virkite garuose apie 10 minučių.
Žuvį užpilkite padažu, kuris ruošiamas puode užkaitinant prieskonius, cukrų, actą ir padažą. Į padažą galima įdėti pievagrybių ir pomidorų.