Šiuo metu ji sukinėjasi šalia vieno garsiausių Lietuvos virėjų Liutauro Čepracko ir iš jo mokosi maisto ruošimo subtilybių.
Valstybės tarnybą metusi moteris vėl ėmė kurti dainas, ketina jas įrašyti, skaito knygas, bėgioja, mokosi valdyti jėgos aitvarą, užsiima vandenlenčių sportu, daug keliauja.
„Visuomet mėgau sukinėtis virtuvėje. Dabar tenka daug keliauti po įvairias pasaulio šalis, valgyti geruose restoranuose. Taip natūraliai lavėja skonis. Matau, kaip išradingai galima patiekti maistą, tad norisi pamėginti ir pačiai. Kai namuose būna svečių, mėgstu juos vaišinti“, – sakė Laura, gavusi progą pasimokyti iš vieno talentingiausių virtuvės vadovų Lietuvoje.
Savaitgaliui ar šiltam vasaros vakarui pasigaminkite lengvą užkandį pagal Lauros receptą.
Krevetės su imbierais, aitriosiomis paprikomis ir skrudinta duona
Reikės: lukštentų tigrinių krevečių, skiltelės česnako, vienos aitriosios paprikos, šiek tiek imbiero šaknies, čiabatos, sviesto, ypač tyro alyvuogių aliejaus, žiupsnelio druskos, pipirų, šviežių petražolių.
Ruošimas. Į keptuvėje įkaitintą aliejų su sviestu suberkite smulkintą česnaką. Kai pasklis malonus aromatas, įdėkite smulkinto imbiero. Viską lengvai apkepkite, o tuomet sudėkite krevetes. Keletą minučių pakepkite.
Įdėkite griežinėliais smulkintą aitriąją papriką ir pagardinkite druska, pipirais bei smulkintomis petražolėmis. Jų negailėkite.
Dar šiltas krevetes patiekite su šviežia itališka duona čiabata.