Skaniau nei restorane: sparneliai su sūriu ir majonezu

Viskas... Daugiau niekada nepirksiu traškios vištienos jokiuose restoranuose, nes pagaliau namuose pasigaminau tokią pat ir dar skanesnę.  Dieviškai skanu! O vaikai buvo ypač laimingi.

Sparneliai sūrio ir majonezo kailiniuose.<br>O.Kudopčenkės nuotr.
Sparneliai sūrio ir majonezo kailiniuose.<br>O.Kudopčenkės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Odeta Kudopčenkė (Facebook/Samčio burtai)

Dec 12, 2015, 11:43 AM, atnaujinta Sep 29, 2017, 9:04 PM

Traškūs viščiukų sparneliai

Reikės:

500 g viščiukų sparnelių

2 kiaušinių trynių

70 g sviesto

130 g sūrio

2 valg. šaukštų aliejaus 1 valg. šaukšto majonezo druskos žiupsnelio

maltų juodųjų pipirų Sparnelius pabarstykite druska, pipirais, dėkite šaukštą majonezo ir laikykite kambaryje apie 30 minučių (arba šaldytuve – 2 val.).

Į dubenėlį dėkite 70 g sviesto (apie 2 šaukštus), įmuškite kiaušinių trynius.

Suberkite smulkia trintuve sutarkuotą fermentinį sūrį. Dubenėlį dėkite į mikrobangų krosnelę (ar įkaitintą orkaitę) kokioms 15 sekundžių, kad aptirptų sūris. Išmaišykite.

Kiekvieną viščiuko sparnelį apvoliokite tame kiaušinio ir sūrio plakinyje, paskui – džiūvėsėliuose.

Dėkite sparnelius į kepimo skardą, šaukite ją į 180 laipsnių kaitrumo orkaitę ir kepkite 25–30 minučių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.