Kalėdų skanėstai: italas moko pasigaminti tobulą desertą

Lietuvoje gyvenantis italas, žinomas virtuvės vadovas Gian Luca Demarco šventėms siūlo pasigaminti naujovišką desertą – gaivų kremą, patiektą apelsino žievelėje.

Gian Luca Demarco šventėms siūlo pasigaminti naujovišką desertą – gaivų kremą, patiektą apelsino žievelėje.<br>D.Umbraso nuotr.
Gian Luca Demarco šventėms siūlo pasigaminti naujovišką desertą – gaivų kremą, patiektą apelsino žievelėje.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2015, 3:12 PM, atnaujinta Sep 29, 2017, 5:15 PM

Jam reikės maskarponės sūrio, apelsinų, grietinėlės, cukraus ir kiaušinių.

Kaip pagaminti šį skanėstą, žiūrėkite žemiau esančioje vaizdo medžiagoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.