Kalėdų skanėstai: vištiena, kuriai ypatingo skonio suteikia gira

Toskanos (Italija) regione populiarus patiekalas gali garuoti ir ant jūsų stalo. Lietuvoje gyvenantis italas virtuvės šefas Gianas Luca Demarco siūlo Kalėdoms ar kitai šventei pasigaminti medžiotojų vištieną. 

Italų šefas G.L. Demarco šventėms siūlo vištienos troškinį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Italų šefas G.L. Demarco šventėms siūlo vištienos troškinį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Italų šefas G.L. Demarco šventėms siūlo vištienos troškinį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Italų šefas G.L. Demarco šventėms siūlo vištienos troškinį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 17, 2015, 5:52 PM, atnaujinta Sep 28, 2017, 7:01 PM

Jam reikės vištienos, svogūnų, salierų, morkų, petražolių, česnakų, rozmarino, pomidorų padažo. Taip pat – vienos lietuviškos sudedamosios dalies – giros. 

Kaip gaminti šį valgį – žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo siužete. Beje, jame Luca atskleidė, kodėl jis morkoms skusti nenaudoja skustuko. Sužinokite!

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.