Kalėdų skanėstai: vištienos užkandėlė su kedrinėmis pinijomis

Virtuvės meistras Gianas Luca Demarco įsitikinęs, kad per Kalėdas reikia švęsti ir bendrauti su artimaisiais, todėl šiai šventei siūlo išsikepti skanų užkandį, kuriam nesugaišite daug laiko, – sluoksniuotos tešlos krepšelius su vištiena ir kedrinėmis pinijomis.

Vištienos krepšeliai su kedrinėmis pinijomis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vištienos krepšeliai su kedrinėmis pinijomis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2015, 1:05 PM, atnaujinta Sep 28, 2017, 12:12 PM

Šiam užkandžiui ypatingą skonį suteikia ne tik kedrinės pinijos, bet ir cinamonas. Pasak italų virtuvės meistro, šis prieskonis yra pats kalėdiškiausias.

Pažiūrėkite, kokius dailius krepšelius iš sluoksniuotos tešlos sukūrė Luca, – šią idėją galėsite pritaikyti ir kitiems kepiniams.

Vaizdo siužetas – žemiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.