Geriausi šventiniai skaitytojų receptai. Kam atitenka prizai?

Saldūs ir pikantiški tortai, silkės ir žuvies patiekalai, gausybė pyragų, salotų, užkandžių, net sriuba – visą mėnesį portalo lrytas.lt skaitytojai dalijosi gardumynų receptais ir nuotraukomis. Visi jie dalyvavo konkurse  „Mano gardžiausias švenčių patiekalas“.

Tarp geriausių skaitytojų receptų – meduolinis tortas, pikantiškas užkandis su lašiša, salotos „Kelmas“, graikiškas naujametis pyragas.
Tarp geriausių skaitytojų receptų – meduolinis tortas, pikantiškas užkandis su lašiša, salotos „Kelmas“, graikiškas naujametis pyragas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2015, 10:47 AM, atnaujinta Sep 26, 2017, 12:21 PM

Tikime, kad ir tie, kurie dalyvavo konkurse, ir tie, kurie tiktai mokėsi iš jų gaminti, Kalėdas sutiko ar Naujuosius sutiks stalą nukloję gardžiausiais patiekalais, kurių idėjas pasufleravo šis konkursas.

Šiandien skelbiame laimėtojus. Paties geriausio recepto autorių išrinko maisto tinklaraštininkė ir knygos „Izraelio skoniai. Šventės ir kasdiena“ autorė Nida Degutienė. 

Savo balsą ji atidavė už tinklaraščio „Miško žvėrys“ kūrėjas Liną, Astą ir Julę, konkursui paruošusias meduolinį tortą su spanguolėmis. Joms atitenka N.Degutienės knyga „Izraelio skoniai. Šventės ir kasdiena“, taip pat 30 eurų vertės „Akropolio“ dovanų čekis.

Kitus laimėtojus rinko skaitytojai. Knyga „Izraelio skoniai. Šventės ir kasdiena“ apdovanojami keturių daugiausia dėmesio sulaukusių receptų autoriai.     Taigi, kas labiausiai patiko skaitytojams? 

Pikantiškas, tačiau labai gražus stalą puošiantis užkandis – Vitos Klišaitienės „Napoleonas“ su lašiša. Šis tortas atrodo gražiai ir turėtų patikti tiems, kuriems labiau nei saldumynai patinka kas nors sūraus.

Skaitytojai įvertino ir dzūkišką virtuvę – jiems labai patiko Jurgitos Pocevičienės silkė su grikiais, kuria, kaip teigia autorė, dar niekas nenusivylė.

Taip pat daug dėmesio sulaukė užkandis, nuo kurio sunku atplėšti akis, – Rasos Jozavitienės „Kelmas“. 

Saldumynų mėgėjus užbūrė graikiško naujamečio pyrago receptas, kurį atsiuntė Monika Pociūtė. Šis pyragas laimę neša ir valgytojams, ir kepėjams.

Laimėtojai apie naujametes portalo lrytas.lt dovanas bus informuoti asmenine žinute. 

Dėkojame visiems konkurso dalyviams ir tikime, kad dalydamiesi geriausia patirtimi ir jūs tapsite laimėtojais. Iki kitų konkursų!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.