Čiobreliais, česnakais ir kietuoju sūriu paskanintus bulvių bokštelius galite patiekti ir užkandžiui, ir kaip garnyrą.
Keksiukų formeles reikia ištepti sviestu ir atidėti į šalį.
Nuskusti 8-10 bulvių (1,4 kg), supjaustyti jas daržovių pjaustykle labai plonomis skiltelėmis. Supilti į dubenį ir aplieti 45 g lydyto sviesto, išmaišyti. Užtarkuoti 25 g parmezano arba kito kietojo sūrio, įberti česnakų granulių arba miltelių, druskos, pipirų, čiobrelių.
Sumaišyti, kad prieskoniai pasiskirstytų ir padengtų visas bulves ir susluoksniuoti bulvių skilteles – padaryti savotišką bokštelį.
Bokštelius dėti į keksiukų formeles, apibarstyti pipirais ir dėti į 190 laipsnių orkaitę.
Kepti 55 – 60 minučių, kol pakraštėliai taps aukso spalvos, o vidus bus minkštas.
Išėmus iš orkaitės palaikyti 5 minutes, o po to traukti bokštelius iš formelių ir dėti ant lėkštės. Patiekiant galima dar apibarstysi kietuoju sūriu ir čiobreliais.