Lengvai pagaminama užkandėlė taps tikra stalo puošmena

Kokius užkandžius dažniausiai ruošiate, jeigu norite pavaišinti kolegas, einate į svečius ar patys namuose ruošiate vakarėlį? Jeigu sumuštinių jau atsivalgėte, pasigaminkite šių puikiai atrodančių ir tikrai skanių užkandėlių.

Užkandėlės-krepšeliai.<br>Stopkadras iš Tastemade Portugal.
Užkandėlės-krepšeliai.<br>Stopkadras iš Tastemade Portugal.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2016, 3:39 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 10:26 AM

Joms reikės šaldytos sluoksniuotos tešlos, kumpio, šoninės, sūrio. Užkandėlės gali būti ir su jūsų mėgstamu įdaru – pavyzdžiui, varškės, špinatų, grybų, saulėje džiovintų pomidorų. 

Kaip pagaminti tokius dailius krepšelius, pažiūrėkite žemiau esančiame vaizdo siužete. Juo pasidalino interneto televizijos tinklas Tastemade Portugal

Užkandėles kepti reikia 8-10 minučių 200 laipsnių orkaitėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.