Minkštutėlės bandelės su įdaru

Šaltą dieną nėra nieko geriau už gardžią bandelę su sočiu, pikantišku arba saldžiu įdaru.

Bandelės su įdaru.<br>L.Grigalevičienės nuotr.
Bandelės su įdaru.<br>L.Grigalevičienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-07 11:53, atnaujinta 2023-02-06 12:11

Bandelėms iš šios tešlos tiks bet koks įdaras – paspirginti lašinukai, kapota ar malta mėsa, grybai, daržovės, varškė su špinatais, kruopos su daržovėmis ar bet koks kitas jūsų mėgstamas įdaras. Nevaržykite fantazijos!

O tešlos receptą siūlo mūsų skaitytoja Loreta Grigalevičienė – veikiausiai jau esate ką nors gaminę pagal jos puikius recepetus, kurių skelbėme ne vieną.

Tešlai reikės:

  • 1 stiklinės kefyro,
  • 0,5 stiklinės aliejaus,
  • 1 valgomojo šaukšto cukraus,
  • 0,5 arbatinio šaukštelio druskos,
  • 11 g sausų mielių,
  • 3-4 stiklinės miltų (priklauso nuo miltų rūšies).

Į šiltą kefyrą berkite mieles, druską, cukrų, išmaišykite, pilkite aliejų, vėl išmaišykite.

Į masę įsijokite miltus, užminkykite tešlą, pastatykite šiltai ir palaikykite maždaug 45 minutes.

Formuokite bandeles – imkite dalį tešlos, iškočiokite, apipjaukite formą, dėkite įdaro, užlenkite.

Pagamintas bandeles palaikykite šiltai 10 minučių.

Orkaitę iš anksto įkaitinkite iki 170 laipsnių. Dėkite bandeles ir kepkite, kol gražiai paruduos.

Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.