Pyragas su kiviais: tokio skanėsto dar neragavote

Ar esate ragavę pyrago su kiviais? Šiuo šauniu receptu dalijasi mūsų skaitytoja Justyna Valantinavičienė. „Tai minkštas, drėgnas pyragas su kiviais, tačiau svarbi jo dalis – aguonos. Jos biskvitiniam pyragui suteikia charakteringo skonio. Ir dar pradžiuginsiu tuos, kurie nėra didžiuliai cukraus mėgėjai – šis pyragas jums tikrai patiktų, nes yra saikingai saldus. Prie puodelio arbatos šis pyragas tikrai bus puikus!“ – teigia Justyna.

Pyragas su kiviais.<br>J.Valantinavičienės nuotr.
Pyragas su kiviais.<br>J.Valantinavičienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2016, 9:39 AM, atnaujinta Feb 6, 2023, 12:12 PM

Pabandykime!  

Pyragas su kiviais

Reikės:

  • 3 obuolių,
  • 10 kivio vaisių,
  • 150 g miltų,
  • 2 kiaušinių,
  • 2 šaukštų medaus,
  • 70 ml alyvuogių aliejaus,
  • 3 šaukštų maltų aguonų,
  • 3 šaukštų kokosų drožlių,
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių.

Visus vaisius nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su 3 šaukštais kokoso drožlių.

Tešlai miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Medų išplakite mikseriu su kiaušiniais bei alyvuogių aliejumi, po truputį dėkite miltų ir aguonų, plakite.

Masę supilkite į paruoštą kekso formą, ant viršaus berkite kivius su obuoliais.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 45 minutes.

Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.