Nusibodo įprastas bulvių plokštainis? Kepkite jį kitaip

Tai puikus pasiūlymas, jei norėsis šiek tiek kitokio skonio plokštainio. Paruošimui sugaišite mažai laiko ir galėsite mėgautis puikiu skoniu. Patiekti galite su lašiša, grietine ar tiesiog taip, kaip mėgstate.

Bulvių plokštainis su morkomis, rozmarinu ir lašiša.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“.
Bulvių plokštainis su morkomis, rozmarinu ir lašiša.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“.
Daugiau nuotraukų (1)

Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“

Feb 15, 2016, 2:46 PM, atnaujinta Feb 14, 2022, 9:06 AM

Bulvių plokštainis su morkomis ir rozmarinu

2 porcijoms reikės:

  • maždaug 10 vidutinio dydžio bulvių;
  • 1 morkos;
  • 1 svogūno;
  • 1 kiaušinio;
  • žiupsnelio smulkinto šviežio rozmarino;
  • druskos, juodųjų pipirų.

1. Bulves, svogūną ir morką sutarkuokite stambia trintuve (tik morką tarkavau smulkesne). Įmuškite kiaušinį, pagardinkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.

2. Indelius ištepkite aliejumi ir sudėkite bulvių masę. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. arba tol, kol iškeps.

Skanaus!

Šaltinis - „Oditėlės blogas“

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.