Ingredientai:
250 g maskarponės sūrio,
3 kiaušiniai,
50 g cukraus pudros,
1 puodelis stiprios espresso kavos,
2 šaukštai brendžio,
šiek tiek kakavos,
pakelio sausainių („damų pirštelių“).
Gaminimo eiga
1. Trynius išplakite su cukraus pudra, kol masė pabals. Supilkite brendį, išmaišykite.
2. Baltymus išplakite iki standžių putų.
3. Maskarponės sūrį sukrėskite į dubenį, supilkite trynių masę ir viską gerai išmaišykite.
4. Baltymus atsargiai įmaišykite į maskarponės mišinį.
5. Sausainius merkite į kavą. Dėkite pirmą sausainių sluoksnį į indą (naudojau dvi nedideles pailgas kepimo formas), paskleiskite įdaro, pabarstykite kakava. Dėkite dar vieną sluoksnį mirkytų sausainių, kremo ir kakavos.
6. Desertą palaikykite šaldytuve bent 4 valandas. Aš laikiau per naktį.
Daugiau – bakingsecrets.lt