Gardi užkandėlė nuspalvins stalą linksmomis spalvomis

Tokią užkandėlę užtikau viename rusiškame puslapyje – ten grybukai buvo pavaizduoti kaip musmirytės. Nekilo ranka man jų taškuoti, tad tegu būna raudonviršiai.

Užkandėlė.<br>O.Kudopčenkės nuotr.
Užkandėlė.<br>O.Kudopčenkės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašai“

Mar 6, 2016, 2:30 PM, atnaujinta Mar 2, 2020, 8:03 PM

Ingredientai:

2 virti kiaušiniai,

50 g tarkuoto fermentinio sūrio,

2 skiltelės česnako,

1 rūkyta vištienos blauzdelė,

2 šaukštai majonezo (neriebaus),

pusė ilgo agurko,

keli vyšniniai pomidorai.

Kiaušinius, sūrį, česnaką sutarkuoti stambia trintuve. Vištieną susmulkinti. Viską sudėti į dubenį, dėti majonezo ir gerai išmaišyti. Jei trūksta prieskonių, įberkite pipirų.

Sudrėkinkite vandeniu rankas ir formuokite vieno kąsnio kamuoliukus. Juos dėkite ant storesnių agurko riekelių, ant viršaus dėkite per pusę perpjautą vyšninį pomidorą.

Skanaus!

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.