Tą pačią tešlą galite naudoti ir įprastai picai kepti.
Mažytės picos
Reikės:
500 g miltų,
žiupsnelio druskos,
50 g mielių,
100 g šilto vandens,
3 šaukštų ypač tyro alyvuogių aliejaus,
pomidorų padažo,
raudonėlių.
Į miltus suberkite druską ir įpilkite aliejaus. Viską išmaišykite.
Mieles įberkite į šiltą vandenį, gerai išmaišykite ir supilkite į miltus. Galima tešlą maišyti virtuviniu kombainu arba minkyti rankomis.
Padėkite tešlą ant lentelės ir suformuokite rutulį. Tešlą įdėkite į dubenėlį ir uždenkite plėvele. Kiek palaukę, tešlą iškočiokite ir išpjaukite mažus apskritimus. Sudėkite juos ant kepimo popieriaus skardoje ir leiskite dar šiek tiek pakilti.
Aptepkite pomidorų padažu, pabarstykite susmulkintais raudonėliais ir kepkite 30 min. 200 °C orkaitėje.